Uw partner voor oppervlaktebehandeling van metaal
Uw metaal is in goede handen

Metallisatie Gryson is uw specialist in oppervlaktebehandeling van metaal. Vanuit Oudenburg, West-Vlaanderen, biedt het reeds meer dan een halve eeuw expertise en professionalisme aan voor uw materialen. Na de behandeling bent u zeker van een kwaliteitsvol resultaat dat verder gaat dan enkel het uitzicht. 

Meerdere fases

Die hoogstaande kwaliteit is onder andere te danken aan de verschillende fases tijdens de oppervlaktebehandeling. Iedere fase levert een toegevoegde waarde om de langere levensduur van uw metalen voorwerpen te verzekeren. 

Deze fases worden doorlopen: 

  1. Metaal zandstralen voor een diepgaande reiniging en om onzuiverheden en eventuele verf- en lakresten te verwijderen. Het opruwen van het oppervlak zorgt voor een betere hechting voor metallisatie of verf.
  2. Metalliseren om een doeltreffende roestbescherming te bieden en het onderhoud nadien tot een minimum te beperken.
  3. Metaal beschilderen met grondlaag en/of afwerkingslaag voor kleur en extra bescherming.

Interieur en exterieur

Wanneer u het metalen voorwerp enkel binnenshuis gaat gebruiken, kan er eventueel voor worden gekozen om de metallisatie over te slaan en het gezandstraalde oppervlak meteen te beschilderen. Voor toepassingen in openlucht en voor industriële doeleinden is geen enkele fase over te slaan tijdens een oppervlaktebehandeling van metaal. Gelukkig staat Metallisatie Gryson u met de nodige ervaring bij voor een geslaagde behandeling richting een kwaliteitsvol en duurzaam resultaat. 

Voor uw sector

Met het uitgerust atelier in Oudenburg is de firma er van overtuigd u een meerwaarde te bieden bij oppervlaktebehandelingen van metaal. Als fabrikant van metalen onderdelen, bent u er zeker van dat uw stukken correct worden behandeld, duurzaam zijn en blijven voor de uiteindelijke assemblage bij uw klant. Ook in sectoren als de bouw, landbouw, logistiek, nijverheid, openbare werken en zelfs de maritieme sector levert het al jaren hoogstaande kwaliteit.  

Onderhoudsvriendelijk

Naast de kwaliteit worden de metalen onderdelen na de behandeling erg onderhoudsvriendelijk. De geslaagde referenties komen onder andere uit de auto-industrie waarvoor chassis, koetswerken, opleggers, aanhang- en vrachtwagens, containers tot zelfs kranen onder handen worden genomen. In de bouwsector gaat het om leuningen, ketels, tanks, hekwerk, ramen en roosters. Zelfs antiek smeedwerk, hek- en kunstwerken worden met zorg behandeld. Ontbreekt uw toepassing uit het lijstje van Metallisatie Gryson of heeft u het wel gevonden? Neem meteen contact op met het West-Vlaamse bedrijf en ontvang een vrijblijvende offerte.

Contactgegevens

Metallisatie Gryson BVBA
Ettelgemsestraat 69
8460 - Oudenburg


Tel.:059 77 90 95059 77 90 95
BTW BE 0405.288.863

METALLISEREN | ANTI-ROESTBEHANDELING METAAL | METAAL ZANDSTRALEN | METAAL BESCHILDEREN | OPPERVLAKTEBEHANDELING METAAL