Vakmanschap en metalliseren komen samen bij Metallisatie Gryson in Oudenburg
Uw metaal blinkt als nieuw

Metallisatie Gryson in Oudenburg, West-Vlaanderen, is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het behandelen van metalen voorwerpen. Het metaal wordt in ere hersteld of duurzamer gemaakt voor de toekomst. Particulieren kunnen metalen of smeedijzeren stukken binnenbrengen voor het metalliseren of een diepgaande anti-roestbehandeling. Ook voor fabrikanten is de firma een interessante partner bij de behandeling van metalen onderdelen. 

Eigen atelier

Uw eindklanten zullen zeker zijn van een kwalitatief en duurzaam product na een oppervlaktebehandeling metaal bij Metallisatie Gryson. Uw metalen onderdelen worden correct behandeld om ze corrosiebestendig te maken en door het metaal te beschilderen. Het bedrijf beschikt over een eigen uitgerust atelier waar kleine metalen onderdelen tot grotere constructies zoals chassis en containers volledig behandeld kunnen worden. 

Expertise en vakmanschap

De expertise bestaat uit metaal zandstralen om onzuiverheden te verwijderen en het oppervlak te egaliseren. Het oppervlak wordt ook ruwer voor een betere hechting. Verder wordt het vakmanschap toegepast op het metalliseren met een anti-roestbehandeling voor metaal en het beschilderen in één of meerdere lagen. Zandstralen gebeurt trouwens met grit voor metalen oppervlaktes, fijne korrel of de parelstraaltechniek voor hout, aluminium en RVS.  

Kwaliteit voorop 

Kwaliteitsvol werk afleveren is de grootste troef van het bedrijf. Het team gelooft niet in dunne laagjes die kleinere prijzen opleveren. Het gaat voor een duurzaam resultaat waar u terecht trots op kan zijn. Daarom wordt er met de beste straalmiddelen en verven gewerkt en wordt ieder materiaal grondig geïnspecteerd voor het naar de klant vertrekt. Na een behandeling bij Metallisatie Gryson gaat uw ijzerwerk weer voor tientallen jaren mee met weinig onderhoud. 

Contact

Metalliseren in Oudenburg? Laat Metallisatie Gryson weten welke behandeling uw metalen voorwerpen kunnen gebruiken. Contacteer de zaak en u krijgt een vrijblijvende offerte of referenties van eerdere werken.

Contactgegevens

Metallisatie Gryson BVBA
Ettelgemsestraat 69
8460 - Oudenburg


Tel.:059 77 90 95059 77 90 95
BTW BE 0405.288.863

METALLISEREN | ANTI-ROESTBEHANDELING METAAL | METAAL ZANDSTRALEN | METAAL BESCHILDEREN | OPPERVLAKTEBEHANDELING METAAL