Metaal zandstralen voor een duurzame opfrisbeurt
Zandstralen doet stralende voorwerpen ontstaan

Metaal zandstralen, daar begint elke oppervlaktebehandeling voor metaal mee. Het zandstralen maakt het materiaal zuiver, het ontdoet het van oneffenheden en eventuele verf- of lakresten. Zo worden bijvoorbeeld ook slechte lasnaden geëffend waardoor een egaal oppervlak wordt gecreëerd voor de verdere behandeling. Het vormt een goede basis om op verder te werken want een kwalitatieve afwerking begint bij een grondige voorbereiding. 

Voor alle materialen

Metaal laten zandstralen zorgt voor het opruwen van het oppervlak waardoor een betere hechting verzekerd is bij de anti-roest behandeling door metallisatie en/of voor de verflaag die nadien eventueel wordt aangebracht. Een langere levensduur en de verminderde onderhoudslast van uw stukken achteraf zijn grotendeels te danken aan de correcte uitvoering van deze eerste stap. Metaal laten zandstralen in Oudenburg bij Metallisatie Gryson kan voor allerlei materialen en voorwerpen. Zo kan u als particulier bijvoorbeeld authentieke metalen meubels, interieurstukken en zelfs oldtimers laten reinigen en voorbereiden op een eventuele verdere metaalbehandeling. 

Of bent u fabrikant van metalen onderdelen voor de bouw, nijverheid, logistieke of maritieme sector? Dan wilt u ongetwijfeld dat uw onderdelen correct en vakkundig worden behandeld om uw eindklanten een kwalitatief en duurzaam product aan te bieden. Onderdelen laten zandstralen door het West-Vlaamse bedrijf zorgt ervoor dat ze in geen tijd klaar zijn voor de verdere behandelingen en zo ook voor een tijdige en vlotte assemblage tijdens uw productieproces. 

Diverse technieken

Voor het klassieke zandstralen van metaal werkt Metallisatie Gryson in Oudenburg met grit of korund als straalmiddel, maar ook voor fijner werk kan u er terecht. De firma beschikt namelijk ook over de technieken om te parelstralen. Deze vorm van stralen met fijne korrel is bijzonder geschikt voor non-ferrometalen als hout, inox en aluminium en verzekert ook op deze materialen een egale en fijn afgewerkte ondergrond. 

Door metaal te laten zandstralen zijn de meubelstukken, waar u zo aan gehecht bent, in geen tijd weer zo goed als nieuw, of zijn de door u gefabriceerde onderdelen klaar voor een kwalitatieve oppervlaktebehandeling om een jarenlange duurzaamheid te garanderen.

Interieurstukken, stalen constructies en onderdelen of ander metaal zullen bij Metallisatie Gryson in geen tijd klaar zijn voor de volgende stap van hun schoonheidsbehandeling. Zandstralen en metaal beschilderen zijn maar enkele diensten die Metallisatie Gryson voor u kan uitvoeren. Neem vandaag nog contact met het bedrijf voor bijkomende informatie.

Contactgegevens

Metallisatie Gryson BVBA
Ettelgemsestraat 69
8460 - Oudenburg


Tel.:059 77 90 95059 77 90 95
BTW BE 0405.288.863

METALLISEREN | ANTI-ROESTBEHANDELING METAAL | METAAL ZANDSTRALEN | METAAL BESCHILDEREN | OPPERVLAKTEBEHANDELING METAAL