Ontdek de kunst van metaal beschilderen
Metaal voor jaren laten stralen door Gryson

Kies voor het vakmanschap van Metallisatie Gryson om uw metaal te beschilderen. In Oudenburg geeft het uw materiaal een verfijnd afgewerkt resultaat zonder strepen. De meest uiteenlopende metalen structuren en onderdelen worden geschilderd in de kleuren die u wenst. U hoeft enkel een keuze te maken uit het brede gamma aan RAL-kleuren. 

Kwaliteit tegen sterke prijzen

U mag rekenen op erg fijne werken. Dit wil niet zeggen dat u dunne laagjes verf moet verwachten om de prijzen te drukken. Metallisatie Gryson staat garant voor kwaliteit terwijl de verflaag voldoende dik wordt aangebracht voor een dekkend en duurzaam resultaat. Er wordt enkel met professionele verven gewerkt die zinkfosfaat bevatten om uw metaal te beschilderen. Dit is nodig om de hoge kwaliteit te waarborgen. 

Alle metalen

Omdat diverse verftechnieken worden toegepast, kunnen bijna alle metalen structuren, klein of groot, beschilderd worden in het atelier in Oudenburg. Eerst het metaal zandstralen of zandstralen én metalliseren is een voorwaarde voor een geslaagd resultaat. Deze voorbereidende behandelingen verwijderen onzuiverheden en eventuele aanwezige verfresten. Het ruwere oppervlak biedt een betere hechting en metalliseren zorgt voor roestbescherming. 

Duurzaam resultaat 

De behandelingen die het bedrijf uit West-Vlaanderen aan al uw ijzerwerk, oud en nieuw, meegeeft, zijn de enige manieren om vele jaren te genieten van de metalen voorwerpen. Deze behandelingen omvatten onder andere zandstralen, metalliseren, een grondlaag aanbrengen gevolgd door een afwerkende verflaag. Deze ingrepen zijn ook erg onderhoudsvriendelijk. U hoeft niet jaarlijks te schilderen om het metaal weer te laten blinken. 

Contact

Metallisatie Gryson is een verstandige keuze voor uw metalen. Aarzel niet en contacteer de zaak meteen voor advies over het behandelen van metalen. Ervaar zeker de klantvriendelijke service dankzij een vrijblijvende offerte.

Contactgegevens

Metallisatie Gryson BVBA
Ettelgemsestraat 69
8460 - Oudenburg


Tel.:059 77 90 95059 77 90 95
BTW BE 0405.288.863

METALLISEREN | ANTI-ROESTBEHANDELING METAAL | METAAL ZANDSTRALEN | METAAL BESCHILDEREN | OPPERVLAKTEBEHANDELING METAAL