De ideale anti-roestbehandeling voor uw metaal
Geef metaal een tweede leven

Met de anti-roestbehandeling voor metaal geeft Metallisatie Gryson uw antieke voorwerpen een prachtige facelift. Uw materialen zullen er weer helemaal als nieuw uitzien na een grondige oppervlaktebehandeling van het metaal in het eigen atelier te Oudenburg. 

Duurzaam resultaat

Heeft u een metalen voorwerp dat werd aangetast door weer en wind met roest tot gevolg? Vanwege de eventuele emotionele waarde hoeft u er toch geen afscheid van te nemen. De oplossing zit in een anti-roest behandeling van het metaal. In Oudenburg geeft het West-Vlaamse bedrijf uw kunstwerk, hekwerk of meubelstuk een doorgedreven behandeling zodat het weer snel zoals voorheen straalt. Dit gebeurt door een diepgaande oppervlaktebehandeling om een fijn afgewerkt en duurzaam resultaat te garanderen. 

Zandstralen & schilderen 

Het metaal zandstralen waardoor de roestplekken, verfresten en eventuele andere onzuiverheden verwijderd worden, is de eerste stap. Daarna wordt het gladde oppervlak gemetalliseerd om het in de toekomst tegen corrosie te beschermen. Tenslotte is een laag duurzame verf mogelijk om uw voorwerp in zijn oorspronkelijke glorie te herstellen. Ook al is het stuk zeer waardevol of delicaat, u hoeft niet te vrezen voor de anti-roestbehandeling. Voor het zandstraalproces zijn er verschillende technieken. Zo is zandstralen met een fijne korrel door parelstralen helemaal niet schadelijk. 

Uitgebreide expertise

Met een anti-roestbehandeling bij Metallisatie Gryson bent u zeker van een kwalitatieve behandeling. Met meer dan een halve eeuw ervaring in metaalbehandeling heeft metaal geen geheimen meer voor de firma. Het beschikt over een uitgerust atelier met professionele machines, een hoop ervaring en het werkt enkel met hoogstaande straalmiddelen en verven. Tijdens het proces worden er geregeld kwaliteitscontroles uitgevoerd. Ieder stuk ondergaat voor het verlaten van het atelier een doorgedreven visuele inspectie. 

Contact 

Voor een anti-roestbehandeling is uw metaal in betrouwbare handen bij Metallisatie Gryson. Contacteer de zaak en vraag naar de referenties, het gratis advies of een vrijblijvende offerte.

Contactgegevens

Metallisatie Gryson BVBA
Ettelgemsestraat 69
8460 - Oudenburg


Tel.:059 77 90 95059 77 90 95
BTW BE 0405.288.863

METALLISEREN | ANTI-ROESTBEHANDELING METAAL | METAAL ZANDSTRALEN | METAAL BESCHILDEREN | OPPERVLAKTEBEHANDELING METAAL